A Lifelong Journey 

Buiten het lesgeven op verschillende scholen ben ik mezelf steeds verder gaan ontwikkelen door trainingen en workshops te volgen van diverse docenten in zowel binnen als buitenland. Onder andere bij: Twee Merrigan, Bryan Kest, Miguidet HernandezTony Giuliano en Kenny Graham (Yoga), Marelize Badenhorst, Nora Knol (Pilates). Meer informatie over mijn trainingen en opleidingen is te vinden op LinkedIn. Met veel liefde breng ik mijn opgedane kennis over op anderen door middel van het lesgeven. Het volgen van lessen en workshops, het zelf ‘student zijn’, brengt mij rust en zelfverwezenlijking, het lesgeven aan anderen geeft mij enorm veel energie.

In 2016-2017 heb ik de RYT (200 hr.) gevolgd en succesvol afgesloten, Aligment based Hatha Yoga. Deze opleiding wordt erkent door The Yoga Alliance en is een wereldwijd geaccepteerd keurmerk voor yogadocenten. De opleiding werd gegeven door Kenny Graham  bij Open Yoga te Groningen. Open yoga is mijn ‘home base’, hier volg ik nog vaak lessen, teacher intensives en workshops.

Daarnaast volg ik regelmatig zowel online als ‘in real life’ diverse workshops & erkende advanced studies (10 hr. & 50 hr. onder andere volgend op de RYT) in Amsterdam, Utrecht en Haarlem. Online in Los Angeles (Californië) en Milaan (Italië).

Door het blijven volgen van deze Teacher Trainingen en workshops op verschillende locaties blijf ik mijn kennis verrijken en kan ik de kwaliteit van mijn lessen waarborgen.

In mijn vrije tijd naast het zelf volgen van de body & mind trainingen, volg ik twee keer in de week klassieke balletlessen. Houd ik mij graag bezig met een gezonde lifestyle en verzorg ik met veel liefde onze huisdieren. Al vanaf mijn kindertijd waai ik jaarlijks uit op Vlieland.